Megnősült a világ legmagasabb embere

A vőlegény majdnem 80 centivel volt magasabb a menyasszonynál. A 2 méter 51 centis Sultan Cosen a világ legmagasabb embere. Törökországban műveli a földet, és rekord testhossza miatt celeb-státusznak is örvend. A mostani esküvő mégis hosszú kálváriának vetett véget: sokáig képtelen volt feleséget találni magának. Igaz, kezdetben olyant keresett, aki méretben illik hozzá.

Most végre megtalálta az igazit, még ha a menyasszony „csak” 173 centi magas is. A 30 éves Sultan boldog: azt mondja, végre neki is lesz családja és magánélete. Most már csak egyre vágyik: hogy találjon egy akkora kocsit, amelyben elfér a családjával együtt. Nem azért kell az extra méret, mert rengeteg gyereket szeretne. Már azzal is boldog volna, ha ő maga elférne egy autóban. Nem csak magasságát, más méreteit is jegyzik a Guinness rekordok könyvében. A keze 27 és fél, a lába 36 és fél centi hosszú. 

Az óriás családjában mindenki átlagos méretű. Ő maga azért nőtt ekkorára, mert egy daganat az agyalapi mirigyében túlpörgette a növekedési hormonokat. A daganatot eltávolították, ő még nőtt egy kicsit, de úgy tűnik, valamivel 2 és fél méter fölött megállapodott. Azt mondja: büszke rá, hogy ekkora. Az esküvőre politikusokat is meghívott Törökország déli részén fekvő falujába. Hírességnek lenni kötelezettségekkel jár…

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez