Magánszigeten buliznak a dubaji elsőbálozók

De előtte még társadalmi, gazdasági és etikett-órákat vesznek. A 16-20 éves lányok számára ez a nagy lehetőség arra, hogy eleganciájukat és kifinomultságukat felcsillantsák a partiképes férfiak előtt. A Nagy-Britanniában már kikopott hagyományt most Dubajban élesztették fel.

Amit Angliában már talán el is felejtettek, azt újrakezdték most Dubajban. Az 1780-ban kezdődött, ám 1958-ban kimúlt Charlotte királynő bál hagyományáról beszélünk. Ezen mutatták be az udvarnál a lányokat, és persze ezen próbáltak partit fogni nekik. Ezelőtt 55 évvel azért szüntette meg Erzsébet királynő az eladósorba került előkelő brit lányok férjszerző buliját, mert úgy gondolta: idejét múlta.

Az öböl menti szépek és gazdagok viszont úgy érzik: jó lehetőség ez a lányaiknak. Vagy legalábbis jó mulatság. Így aztán lefújták róla a port. A hét végén 150 előkelőség is meghívót kapott a kis privát Royal szigetre Dubajban. Igaz, az európai arisztokráciából korántsem az első vonal futott be: csak Katarina hercegnő Jugoszláviából, Somerset hercegnője és Sir Tobias Clark, a korántsem házasulandó korban lévő, vagyis 70 fölötti brit báró volt ott. De az idők szavára hallgatva az ottani X faktor egyik döntősét is meginvitálták.

A lányok fehér ruháikban, kontyaikban ennek ellenére élvezték a hétvégi bulit. Legalábbis ez tűnik ki a brit Daily Mail képriportjából.

Vonulás a gazdaság és illemtan órákra.

 

royal9

Így kell szervírozni. Vagy szervíroztatni.

 

royal6

A sziget.

 

royal7

Lányok, még civilben.

 

royal3

Lányok, már fehérben.

 

royal5

A fiúk.

 

royal2

A lányok és a fiúk.

 

royal8

Végre buli van.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez