Nem iszlám-konform a pizsama parti

Gondolt egy merészet Ománban az egyik muszkáti éjszakai klub tulajdonosa. Pizsamapartit hirdetett meg a vendégeknek. Az érkezőknek még vánkost is ajánlott fel, egy nagy párnacsatához. A buliból azonban nem lesz semmi.

A hírre ugyanis kígyót-békát kezdtek kiabálni a közösségi média használói. A twitterezők közül különösen sokan háborodtak fel, és nevezték iszlám-ellenesnek a tervezett pizsamapartit. Egyrészt úgy vélték a mérges kommentelők, hogy olyan intim ruhadarabot, amelyet az ember az otthona meghittségében visel, nyilvános helyen felvenni nem ildomos, másrészt a párnacsata összeegyeztethetetlen az ország és az iszlám értékeivel. Néhányan a kormányt sürgették, hogy avatkozzon közbe – írja a Gulf News. Mások meg nem értették, mire ez a nagy felhajtás, voltak már ennél durvább partik is, ébresszék fel őket, ha a társadalom normális lesz.

A klub mindenesetre lefújta a hét végére tervezett buli. Pontosabban parti lesz, de a szokásos öltözködési szabályokkal. A facebookon megjelent értesítés szerint “technikai okokból” változtattak a programon.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez