Jennifer Lawrence: az ideális férfi hagyja, hogy önmagam legyek!


22 éves korában kapott Oscar díjat a Happiness Therapy című filmben nyújtott alakításáért. Majd a Dior divat királynője lett. Tavasszal ő lesz a Met divat fesztivál elnökasszonya New Yorkban. A párizsi Le Figaronak nyilatkozott:


            Nem voltam korábban divatőrült! Nem is éreztem jól magam ezekben a ruha költeményekben. Kentucky-ban, ahol felnőttem, mindig a két bátyám levetett ruháit örököltem. Igazában nagyon fiús lány voltam- emlékezik Jennifer Lawrence gyerekkorára, amely a Kentucky-beli Louisville-ben zajlott. Hogy lett ebből villám karrier Hollywoodban és a Diornál Párizsban?
   Amikor megláttam az első Dior divatbemutatót, akkor elállt a lélegzetem! Én is ilyen csodálatos ruhákat akarok viselni! Ezek a ruhák költemények, valóságos remekművek!- áradozott az amerikai filmszínésznő, aki a Hunger Games sztárjaként futott be világ karriert.
  Három napig haboztam mielőtt elfogadtam volna ezt a felkérést. Tudtam, hogy nagy váltás lesz z életemben. A magánéleten részben megszűnik hiszen a nyilvánosság előtt kell élnem. Sok közös van bennünk a főszereplővel, akit én alakítok. Mindketten idegen szinte ellenséges környezetben kell, hogy fennmaradjunk. A női főszereplőnek ezért még gyilkolnia is kell. Nekem szerencsére erre nem volt szükségem!- mondta Jennifer Lawrence. Aki nemcsak ruhákat, de táskákat is reklámoz. A Dior vele akarja eladni elegáns táskáit. Ön is olyan mint az európai nők: mindent igyekeznek magukkal vinni a táskájukban?
  Oh, igen! Nekem is van egy óriás táskám. Úgy hívom, hogy a zászlós hajó. Ebbe aztán minden benne van: az unokaöccséim ajándékaitól kezdve az ajak rúzsig egészen a töltőtollakig. Mindig elvesztem a töltőtollakat, ezért állandóan újakat veszek, mert kellenek ahhoz, hogy aláírjam az elém tolt papírokat. Legutóbbi filmjében a Serena-ban olyan nőt alakít, aki nagyon magabiztos, nagyon tudja, hogy mit akar. Ön szerint milyen az ideális férfi?
  Olyan, aki hagyja, hogy önmagam legyek! Ha nem ilyen, akkor minek van? Akkor akár maradhatok egyedül is!- válaszolta mosolyogva Jennifer Lawrence a párizsi Le Figaro tudósítójának.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez