Pucér szurkoló az iráni válogatottért

Arrafelé sikamlósnak számító fotókat tett közzé magáról a focivébé előtt a modellből lett libanoni énekes, Mirjam Klink. Csak egy iráni zászlóval takarja el magát, úgy szurkol a perzsa válogatottnak. A közösségi médiában rengeteg megjegyzést fűztek a képeihez. Nem az irániak akadtak ki, hanem az arabok.

A fiatal szőke szépség kezében egy focilabda, a másikban az ultrakonzervatív Irán zászlaja. Ezzel takarja el magát, mert egyébként, szemmel láthatólag, semmi nincs rajta. Egy másik képen a labdát antik fegyver váltja fel, a harmadikon pedig már két focival a kezében, bikini-mezben és edzőcipőben pózol, miközben a képaláírások szerint lelkesen biztatja az iráni focistákat. Minden napra kitalál valamit a közelgő világbajnokság előtt.

A fotók persze élénk érdeklődést keltettek a közösségi oldalakon. A kommentelők zöme kiakadt. Mi van? Iráni, hogy az irániaknak szurkol? – kérdezte valaki. Mások felemlegették azt, amiről mi is írtunk, hogy az iráni válogatottnak még egy tisztességes edzőtáborozásra sem futotta. De a legtöbben könnyedén és humorral fogadták a libanoni énekesnő magánkampányát. Azt írták, hogy így tutira megnyeri a vébét a perzsa csapat, meg hogy a lány Irán atomfegyvere. A világbajnokság más résztvevői közül pedig többen azt kívánták, bárcsak az ő zászlajukat öltené magára Mirjam. Ami részben meg is történt. Az énekesnő pózolt már olasz és argentín lobogóval is, és a házigazda Brazília zászlaját is magára öltötte – írja az al Arabiya. Sőt: további ötleteket kért a következő képekhez.

A libanoni énekesnőtől egyébként nem idegen a kedélyek borzolása. Miután honfitársnője, a síelő Jackie Chamoun pucér fotói a téli olimpia előtt kikerültek az internetre, azt kérdezte rajongóitól, hogy mit szólnának ahhoz,ha ő is ruhátlanul állna a kamerák elé.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez