Háromszoros hotelárak Tel Avivban: kezdődik a meleg büszkeség hete

Az idén 25 ezer vendéget várnak Izraelbe, a holnap kezdődő tel-avivi meleg büszkeség hetére. Nem csak parádé lesz: strandpartik vannak már most napnyugtától napkeltéig, filmfesztivál, meleg kulturális vásár is.

Az Egyesült Államokból, Európából, Dél-Amerikából, Ausztráliából sokan, Japánból kevesen jelentkeztek be. Az idei tel avivi meleg büszkeség hetére az előrejelzések szerint 25 ezer vendég érkezik: 15 százalékkal több, mint tavaly. A Business Insider magazin szerint Tel Aviv a világ legmelegbarátabb városai közé tartozik.

A turistahullámra az árak csaknem háromszorosra emelésével válaszoltak a hotelek: azt mondják, ez nekik nagy alkalom. Még akkor is, ha a vendégek jó része ismerősöknél száll meg. A szállodákat a hostelek és a kiadó lakások piaca is követte. Már az egész városban bulihangulat uralkodik, a strandok tele vannak, hatalmas a kereslet a rendezvények belépőire – írja az ynet.news.

A rendezők most azt tervezik, hogy a jövőben nem egy ilyen nagy, hanem több kicsi melegrendezvényt tartanak, egész évben, hogy elkerüljék a torlódást. Miközben a turisták számát tovább növelnék. A már idézett üzleti magazin Tel-Avivot beválasztotta abba a 14 városba is, amit a leginkább érdemes felkeresni 2014-ben. Bárkinek.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez