Még Amerika first lady-je is lehet a libanoni-brit ügyvédnő

Kormányzónak jelölteti magát George Clooney 2018-ban. És ha nyerni fog, akkor a 2020-as elnökjelöltség lesz a cél. Ha pedig azt is megnyerné, akkor a mostani állás szerint Amal Alamuddin lehetne az Egyesült Államok first lady-je – írja a Daily Mirror. Az a libani-brit ügyvédnő, akit már eljegyzett és szeptemberben készül feleségül venni Clooney.

Szóval a színész Arnold Schwarzenegger nyomdokaiba lépne. Csakhogy ő nem a republikánusok, hanem a demokraták színeiben indul 2018-ban. Viszont ugyanabban az államban, a Hollywoodot is magába foglaló Kaliforniában. A londoni lap úgy értesült, hogy Clooney nagyon népszerű a Demokrata Pártban, Kalifornia pedig a demokraták erős bázisa, ahonnét már több politikust is bejuttattak az Ovális Irodába. Így aztán a második fázisban Clooney Ronald Reagent követhetné, már a 2020-as elnökválasztáson.

Az 53 éves színész esküvője után indítja politikai karrierjét. A tervek szerint szeptemberben, Velencében veszi feleségül a 36 éves libanoni-brit emberi jogi ügyvédnőt, Amal Almuddint. Akitől szintén nem idegen a politika világa, dolgozott tanácsadóként már az ENSZ főtitkára mellett is. A nő azt mondja: Londonban folytatná a karrierjét, de nem áll tőle távol, hogy az Egyesült Államokba költözzön, és ott támogassa majdani férjét. Aki egyébként jó barátja Obama elnöknek, ott volt a fehér Házban legutóbbi filmje, a Műkincsvadászok zártkörű vetítésén is.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez