Arab-magyar gazdasági fórum Budapesten

Magyarország, Budapest – A HITA szervezésében került megrendezésre az Arab-Magyar Gazdasági fórum a Mariott Hotelben. A rendezvényt Szíjjártó Péter nyitotta meg, majd Orbán Viktor miniszterelnök tartott részletes beszámolót Magyarország és az arab régió múltbéli, jelenlegi és jövőbeli kapcsolatairól. 

 A megnyitót Mr. Adnan Kassar elnök /GUCCIAACC/ zárta. A konferencia következő részében Dobos Erzsébet /elnök – HITA/, Dr. Issam Abdulla Fakhro /elnök Bahreini Kereskedelmi és Ipar Kamara/, Takács Szabolcs /helyettes államtitkár – Külügyminisztérium/, Abdullah Saeed Al-Mohty /elnök – Szaúdi Kamara/, Dr. Lenner Márk Áron /helyettes államtitkár – NGM/  ismertette a jelen lévő hivatalok, intézmények terveit, lehetőségeit, amelyek elősegítik  a magyar-arab gazdasági együttműködés erősítését. 

A rendezvényen előadást tartott még a jordán Kamara elnökhelyettese Mr. Ayman Al-Majali, Mr.Jamil Barraj a Fransa Bank vezetője, Mr. Mohammed Abdo Saeed a Jemeni Kereskedelmi és Ipar Kamara elnöke.
A rendezvény ezt követően üzletember-találkozókkal folytatódott. Az eseményeinken készült fotókon Orbán Viktor kormányfő, a külgazdasági kapcsolatokért felelő Szíjjártó Péter, illetve Adnan Kassar elnök látható. 

2012-11-12 10.49.43-1

2012-11-12 11.56.17

2012-11-12 10.19.06-1

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez