A taxisofőr erőszakolt meg egy külföldi turistát Sharm el Sheikben

A minibusz sofőrje úgy tett, mintha a jármű lerobbant volna. Aztán kiszállította a nő férjét, és elrobogott az áldozatával.

Mintha csak akciófilmből leste volna el a trükköt a 23 éves vörös tengeri sofőr. Tegnap egy orosz házaspárhoz rendelték, akik éjszakai szórakozásukból akartak visszatérni a szállodájukba. A gépkocsivezető útközben leállt a járművel. Azt mondta, valami gond van a motorral, és megkérte a férjet, hogy szálljon ki, nézze meg, mi történt. A férfi ezt meg is tette, mire a sofőr gázt adott, és tovahajtott a 36 éves asszonnyal. Akit aztán megerőszakolt és otthagyott az út szélén.

Az orosz pár feljelentést tett, a sofőrt a rendőrök otthonában el is kapták: mint kiderült, éppen szökni készült. Őrizetbe vették, beismerő vallomást tett, és a nemrég elfogadott szexuális erőszak elleni törvény alapján bíróság elé állítják.

Az egyiptomi vörös tengeri üdülőhelyen nem ez volt az első eset, hogy külföldi turistát erőszakoltak meg. Legutóbb márciusban egy 40 éves nővel történt ugyanez egy ötcsillagos szállodában. Azt a hotelt be is zárták, egy másikkal együtt, ahol szintén erőszakot követtek el egy vendég ellen.

A turisztikai minisztérium 150 olyan esetről tud, amikor külföldi nőket zaklattak, ezekből háromban megerőszakolták az áldozatot.

Kairóban ugyancsak tegnap egy rendőrtisztet vettek őrizetbe, amiért egy tunéziai nőt fogdosott a reptéren.

Abdel Fattah el-Sziszi elnök azt ígérte, hogy véget fog vetni a járványszerűen terjedő szexuális zaklatásnak Egyiptomban. Éppen beiktatása estéjén erőszakoltak és vertek meg egy nőt az ünneplő tömegben a kairói Tahrir téren. Az erről készült videó bejárta a világot.  Akkor 13 embert állítottak bíróság elé.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez