ASHU vacsora az Ázsiában szolgáló nagykövetekkel (videóval)

Vidám hangulatú vacsorán vettek részt az Magyar Ázsia Társaság (ASHU) meghívására az Ázsiában dolgozó magyar nagykövetek a budapesti Makadám Klubban.

 A találkozón többek között részt vett Laszlóczki Imre kazahsztáni és Csaba Gábor, Dél-Koreába akkreditált nagykövet. Előbbi hangsúlyozta, dinamikusan fejlődnek a magyar-kazahsztáni kapcsolatok, utóbbi pedig elmondta, washingtoni és ausztráliai megbízatása után készül szöuli állomáshelyére. Örvendetesnek nevezte, hogy a politikai gazdasági kapcsolatok mellett a kulturális együttműködés is egyre szélesebb hazánk és Dél-Korea között.

Balogh Sándor, az ASHU alelnöke hangsúlyozta, azért fontosak az ilyen találkozók, mert kiderül, ki van a telefonvonal másik végén, így gördülékenyebben lehet intézni a civil szervezetek és a nagykövetségek közös ügyeit. Csillik Dilara, az ASHU elnöke megjegyezte, hogy bár elfogult, de szerinte az ázsiai a legszebb földrész, majd hozzátett: fontos, hogy a magyaroknak Ázsiáról ne csak az Ázsia Center jusson eszükbe.

Tóth Gábor, a Hír TV külpolitikai szerkesztője; Csillik Róbert nagykövet; Csaba Gábor, a Koreai Köztársaságba akkreditált nagykövet; Balogh Sándor, az ASHU alelnöke

IMG 1135

Balogh Sándor, az ASHU alelnöke; Csillik Dilara, az ASHU elnöke; Dabrónaki Gyula nagykövet

IMG 1140

Csillik Róbert nagykövet és Laszlóczki Imre, a Kazah Köztársaságba akkreditált nagykövet

IMG 1149

Csillik Dilara, az ASHU elnöke és Diana Sayuri Matsuzaki, a Hír TV külpolitikai szerkesztője

IMG 1159

Laszlóczki Imre, a Kazah Köztársaságba akkreditált nagykövet; Balogh Sándor, az ASHU alelnöke; Sragner László üzletember, ASHU tag

{youtube}XhdilWA4Ag8{/youtube}

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez