A kínai Twitteren zsarolják a szeretők a kádereket

A korrupció miatt megbukott káderek 90 százaléka tart szeretőt. Az életfogytig tartó börtönre ítélt vasútügyi miniszternek például 18 szeretője volt. Az elcsapott szeretők a világhálón jelentgetik fel a korrupt kádereket.

Feltettem magamnak a kérdést: Miből? – mondta egy mutatós ifjú hölgy, aki a szeretőjétől napi 1000 dolláros zsebpénzt – 230 ezer forint –  kapott. Ezenkívül egy luxusautót  is vett neki a magas beosztású partner, és pazar lakást is ígért, no meg persze házasságot!

Sajnos hamar kiderült: az úriember már házas, nagy fia van, és esze ágában sincs elválni! A sértett hölgyemény a kommunista párt fegyelmi bizottságához fordult, de nem kapott választ. Erre kitálalt a kínai Twitteren, a Weibon. Milliók olvasták és milliók csodálkoztak: ezer dollár naponta a szeretőnek?! Erre persze megindult a vizsgálat, a fontos elvtársat kirúgták, de azt ma sem tudja senki: honnan volt a pénz?

Szeretőt ugyanis sok országban tartanak a fontos emberek, de ők többnyire a saját pénzüket költik. Kínában viszont alapos a gyanú, hogy az állam a szponzor! Az állami fizetések Kínában egyáltalán nem magasak, így szeretőt vagy szeretőjét tartani csakis valamilyen “speciális forrásból” lehet.

De minek kell egy öregedő kommunista kádernek, mint a vasútügyi miniszter 18 szerető? Azért, mert Kínában sok nagyfőnök császárnak képzeli magát! A Mennyei Birodalomban pedig a császároknak általában sok szeretőjük volt, és a népi Kínában császárkomplexusban szenved sok vezető!

A világhálóval pedig veszélyes fegyver jutott a kirúgott szeretők kezébe: a pletykák azonnal milliókhoz juthatnak el. A médiaügyekben jól felkészült ifjú örömlányok már azt is tudják: egy kép sokkal többet elárul, mint bármilyen pikáns szöveg. Ezért sok fiatal szerető már tudatosan gyűjti a kompromittáló képeket, arra az esetre, ha…

A korrupcióellenes harc hősnői nem erkölcsi megdicsőülést várnak többnyire, hanem pénzt : a zsarolás komoly bevételi forrás lett! Ezért ma már a nagyfőnökök külön biztonsági embert fizetnek a szeretők kézbentartására: nehogy az ügyeletes szépség úgy érezhesse, hogy többet ér el, ha közzéteszi “emlékeit”. Az embereket ugyanis egyáltalán nem a szex érdekli, hanem az, hogy minderre miből futja a fontos elvtársaknak a népi Kína 64-ik évében?!…

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez