Telefonálgatásért dugtak dutyiba egy nőt

Egy telefonbetyár olyannyira feldühítette a japán zsarukat, hogy lesittelték. Nem csoda, ugyanis a hibbant nő épp a rendőrséget zaklatta nap mint nap. (Képünk illusztráció) 

– Kénytelenek voltunk letartóztatni! – jelentette ki Sakai városának rendőrségi szóvivője egy helyi netes lapban. – Egy nap alatt több mint 927 segélyhívást
eszközölt, és ezzel gyakorlatilag megbénította az egész rendőrség munkáját – tette hozzá.
Hogy a 44 éves nő üldözési mániában szenved-e, vagy a zsaruk iránti beteges vonzódása okán bonyolított le egymaga ilyen forgalmat a rendőrségi forródrótón, egyelőre nem hozták nyilvánosságra.
Egy viszont biztos: a rendőrök rendkívül türelmesek voltak vele, mielőtt dutyiba dugták volna. Kiderült ugyanis, hogy a nő szó szerint nem ma kezdte, májusban tört rá a telefonálgatási láz, és a zsaruk foglalkoztak is vele. Aztán rájöttek, hogy az összes hívás indokolatlan, így felkeresték otthonában, és megkérték, hogy hagyja abba a rendőrség állandósult zaklatását.
Nem hallgatott a szép szóra, és az elmúlt hat hónapban több mint 15 ezerszer hívta a rendőröket. Így érthető, hogy a zsaruk úgy gondolták, ha dutyiba dugják, ott biztosan nem jut telefonközelbe. Hacsak nem csempésztet be magának egy mobilt!

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez