Melltartót automatából?

Ázsiában sok olyan dolgot is árulnak automatából, amin mi azért meglepődünk. Kínában nemrég az élő rákkal próbálkoztak. Japánban most a melltartóval.

Oszaka egyik bevásárlóközpontjában nemrégiben egy új automatára lettek figyelmesek a vásárlók. Az Une Nana Cool Corp által fenntartott gép drótnélküli melltartókat árult. Kihelyezésekor, novemberben, a cég közleményben tudatta a nagyérdeművel, hogy szerinte ez jó ötlet, és a drótnélküli melltartó is az, mert sokkal kényelmesebb, mint a hagyományos. A válogatást pedig a gép igen egyszerűvé teszi. A fehérneműk darabja egyébként 3000 jen – kb 6500 ft – volt.

A gép nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Egy hónap alatt mindössze hét melltartót vettek belőle. A fejlesztők valószínűleg kifelejtették azt, hogy a ruhaneműket jobb fel is próbálni vásárlás előtt, a gépbe visszatömködni pedig ugye nem lehet, ha mégsem jó a méret. A cég képviselője szerint ennek ellenére volt értelme a gép kihelyezésének – mert sokan megálltak előtte és megnézték. A gépet azonban leszerelik. A cég szerint “még idő kell ahhoz, hogy a nők hozzászokjanak annak a gondolatához, hogy autoamatából vegyenek melltartót”. Valkószínűleg igen sok idő.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez