Fizess, vagy megerőszakolunk!

Csoportos nemi erőszakot követtek el egy nőn a falufőnök parancsára Kalkuttától mintegy 200 kilométerre, India keleti részén.

Legkevesebb 12 férfi erőszakolt meg egy nőt egy falu főterén Indiában, mert nem engedélyezett viszonyt tartott fenn egy városi férfival. A falu öregjei 500 eurós pénzbüntetésre ítélték a 20 éves lányt, de miután nem tudott fizetni, következett a csoportos nemi erőszak.
“Egy idő után nem számoltam, hányan voltak!”- nyilatkozta a kórházban a szerencsétlen nő. Szemtanúk szerint legkevesebb 12 helyi férfi vett részt a csoportos nemi erőszakban, közülük többen a lány szomszédai voltak. 11 embert a rendőrség letartóztatott, egyikük a falu főnöke, aki kiadta a kegyetlen döntést.
Annak ellenére, hogy a parlament szigorította a büntetési tételeket, továbbra is folyamatosan érkeznek a csoportos nemi erőszakról érkező hírek Indiából. Nemrég öt férfi erőszakolt meg egy 51 éves dán turistanőt Delhiben a főpályaudvar közelében. 2012 decemberében hat férfi megerőszakolt egy 23 éves lányt, aki miután kidobták az autóbuszból, később belehalt sérüléseibe. A férfiakat, egy fiatalkorú kivételével, halálra ítélték. A banda főnöke felkötötte magát a börtönben még az ítélet előtt.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez