Pakisztán legkeresettebb vádlottja egy kilenc hónapos kisfiú

Musa Khan kilenc hónapos korában került a vádlottak padjára Pakisztánban. A bíró óvadék ellenében szabadlábra helyezte és magyarázatot kért a rendőrségtől: mit tehetett egy kilenc hónapos kisfiú ellenük?!

 

 

 

 

 

A rendőrség állandóan zaklatja a családot, manipulálni akarja az ügyet. Mi szegény család vagyunk és nem akarunk bajt, ezért rejtőzködünk a kilenc hónapos kisfiúval együtt – indokolta meg a család döntését a kis Musa Khan nagypapája Lahore-ban.

Egy nyomornegyedben a gázművek munkatársai ki akarták kapcsolni a gázt, mert a helyiek lopták az energiát a vezetékből. A kiérkező gázosokat kövekkel és botokkal támadták meg a helyi lakosok, mire kihívták a rendőrséget. Tömegverekedés kezdődött, végül a rendőrség rendet teremtett és egy rendőrtiszt összeírta azok névsorát, akik részt vettek támadásban. Így került Musa Khan a listára, bár aligha valószínű, hogy sok kárt tehetett volna a rendőrségben. A helyi rendőrkapitány vizsgálatot rendelt el.

Egy rendőrtisztet felfüggesztettek. Ő azzal védekezett, hogy a család szándékosan más nevet mondott, amikor a listát összeállította, vagyis nem a kisfiút akarta felírni.
Itt tart most az ügy. Egész Pakisztán a rendőrségen röhög. Az internetet bejárta a kép, hogy a vádlott Musa Khan békésen szorongatja tejes üvegét a papája ölében a bíróságon.

Megtalálja-e addig rendőrség ameddig a bíró határidőt adott? Nem tudni, de Pakisztánban jelenleg a legkeresettebb vádlott egy kilenc hónapos kisfiú.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez