Paul McCartney lemondta tokiói koncertjeit

Paul McCartney lemondta a tervezett tokiói koncertet vasárnap, miután elkapott egy vírust. Az énekes nagyon sajnálja, hogy ezzel elszomorította rajongóit.

 

 

 

 

 

A 71 éves angol pop veterán már korábban lemondott egy a Nemzeti Stadionban tartandó koncertet, arra hivatkozva, hogy valamilyen meghatározhatatlan vírust kapott el. Az első show szombaton lett volna, s miután lemondta, azt tervezte, hogy vasárnap és hétfőn játszik a közönségnek. Így pótolta volna a szombaton elmaradt showt.

„Sajnálom, de az állapotom nem javult egy nap alatt. Nagyon reméltem, hogy jobban leszek.”-mondta McCartney egy hivatalos üzenetben a japán turné hivatalos facebook oldalán. (Out There Japan Tour 2014)

„Nagyon csalódott vagyok és sajnálom, hogy letörtem a rajongóimat.”

A vasárnapi és a hétfői koncert tehát elmarad, de McCartney várhatóan a turné további két koncerthelyszínén, a tokiói Nippon Budokan csarnokban szerdán és a Yanmar Nagai stadionban Osakában szombaton már megtartja fellépéseit.- mondták a szervezők.

„Az orvosok azt tanácsolták neki, hogy pihenjen, ő pedig mindent megtesz, hogy jobban legyen.”-mondta az egykori Beatle tag szóvivője.

„Paulnak egész karrierje során csupán néhányszor kellett átütemeznie fellépéseit, ami mutatja, hogy mennyire bosszantó számára a helyzet, hogy cserben hagyta az embereket.”

McCartney egy kis Londoni pihenő után repült Tokióba, a megerőltető dél-amerikai turné után. Korábban tavaly novemberben adott koncertet Japánban, amikor 39 dalt énekelt egyhuzamban anélkül, hogy visszavonult volna a színfalak mögé.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez