Lefoglalta az egész szállodát, és még sátrat is vert mellé

Egy egész szállodát foglalt le magának, négy feleségének és gyermekeiknek egy szaúdi üzletember Törökországban. A helyiek nem örülnek:  nem ezért, hanem mert egy szerintük éktelenül ronda fekete sátrat is felállíttatott a hotel oldalában. 

Na jó, nem túl nagy a szálloda: csak 12 szobája van. Nem is volt elég a népes családnak: egy másik helyen további szobákat kellett kivenniük. És hogy végleg elférjenek arra a két hétre, amit Abant kies tájain töltenek, felverették a sátrat, ami a török hírügynökség szerint nem tetszik a környéken lakóknak. 

Van, aki úgy véli: sikerült szert tenniük ott, Törökországban egy vendég-Kaddhafira. Líbia volt vezetője az európai szállodákba is magával vitte a sátrát, és abban aludt. Leghíresebb sátorverési akciója New Yorkban volt, a 2009-es ENSZ csúcstalálkozón.

De akadnak, akik úgy vélik, hogy toleránsabbnak kéne lenni a vendégekkel, megtiszteltetés, hogy a család az Anatólia észak-nyugati részén fekvő tavat választotta vakációja helyszínéül. Az eset egyébként nem is annyira extrém: a szaúdi trónörökös a Maldív szigetekből foglalt le magának és kíséretének hármat még a télen.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez