Így készül a ramen tészta

A ramen tészta tagadhatatlanul tökéletes kell legyen. Ő a Szent Grál az olcsó és könnyen elkészíthető ételek közül, főleg a főiskolai hallgatók számára, akikkel eljutottunk egészen a Ramenburgerig.

 

 

 

 

Itt az ideje, hogy megtudjuk, hogyan készülnek ezek a különleges tészták.

Ebben a rövid a videóban New Jersey-ben mutatják meg, hogy jön létre a varázslat, melynek eredménye a keményítőtartalmú étek.

A folyamat lehet, hogy nem az, mit elvárnánk és persze messze eltér a hagyományos kézi ramen-készítési technikáktól.

Pontosítás: A Sun Noodles friss tésztát szállít, szemben a száraztésztával, melyet általában megtalálunk az élelmiszerboltokban.

Összehasonlításként hozzátettünk egy videót a sapporoi ramen tésztagyárból.

{youtube}AtPlaYT0gvM{/youtube}

{youtube}VmtmDDJ3TSo{/youtube}

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez