TV sorozat, amiben egy modell ordenáré

Úgy tűnik, hogy a japán médiában elterjedt az a bevált gyakorlat, miszerint semmi nem dobja fel jobban a műsort, mint egy csinos nő. Sör reklám? Alkalmazzunk egy csinos színésznőt.

 

 

 

 

Komoly hírműsor? A bemondó legyen egy bikinimodell. Plakátokkal ösztönözni az embereket arra, hogy töltsék ki a népszámlálási űrlapot? Jobb lesz, ha a plakát 75 százalékát egy cukin mosolygó lány foglalja el.

Egy új TV műsornak is be kellett építenie ezt a stratégiát, az amúgy teljesen logikátlan koncepciójába. Ahelyett, hogy valami olyasmit jelenítenének meg, amit a férfiak úgy általában szeretnek, a TV Tokyo’s szolgáltatónak az az ötlete támadt, hogy készít egy minisorozatot, amiben nem történik semmi, csak egy csinos lány oltogat a kamera előtt.

A program címe mindent elárul magáról: “Azt akarom, hogy Risa Yoshiki haragudjon rám”. Yoshiki egy népszerű gurabia, az egyik legkeresettebb japán modell, aki a szuggeszióra és csábításra szakosodott, épphogy súrolva a meztelenség határát. A sorozatban, ami augusztusban minden pénteken reggel 1:53-kor lesz látható, Yoshiki meglehetősen konzervatívan van felöltözve a munkájához képest, de ezt mégis extrém mód provokatívan teszi.

A Youtube-on megjelent előzetesben Yoshikit különböző ruhákban és beállításokban láthatjuk, azonban egy közös tényező mindig van. Minden epizód mindössze 5 perc hosszúságú, de mi sokkal hosszabbnak érezhetjük. Főleg, hogy a végén azt láthatjuk, ahogy a modell dühösen köp egyet. A négy tervezett részben különböző témákat dolgoznak fel, amiben Yoshiki felpofozza a megvetésével azokat a férfiakat, akik például nem vállalnak beosztott státuszú munkát, azzal takarózva, hogy Ők egy “lusta generáció”, miközben mások szavaival dobálózva akarnak menők lenni, és hoszteszlányokat próbálnak felcsípni a klubbokban.

Úgy tünteti fel a 30-as éveik közepén járó férfiakat, mint egy ócska csontot. A 27 éves Yoshiki szavaival: “Hát te már ki*****ttul öreg vagy ahhoz, hogy mangákra izgulj! Hé, hé, helló! Mi a gond veled?! Csak üsd már ki a p****ba! Mi a francot bámulsz? Túl vagy már a 30-on! Nem kéne már felnőttként viselkednek esetleg?! S***fej, hallgasd csak, ahogy az emberek a palacsintáról csacsognak!”

Sok embernek elég kellemetlen lesz, akik kikapnak egy-egy részt a sorozatból. Elég nyilvánvaló lehet a célközönség. A kisfilm záró soraiban azt láthatjuk, ahogy az elkeseredett modell azt kiabálja a kamerának: “Srácok, szeretlek Titeket, b*****meg!”

{youtube}63hiF92RtHA{/youtube}

 

Ford:F.Eszter

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez