A lány agyonverte apját, akit “megszállt a démon”

A Mindenható Isten Egyházának nevezi magát a szekta, mely akár gyilkosságra is kész, ha úgy látja: “valakit megszállt a démon.” Kínában pert készítenek elő a szekta ellen, melynek állítólag többszázezer tagja van.

 

Többen rögzítették a döbbenetes képeket egy McDonald’s-ban, ahol egy csapat agyonver egy békés nőt, aki nem volt hajlandó megadni nekik a telefonszámát. A gyilkosokat elfogták.

Vezetőjük a börtönben is úgy nyilatkozott: “agyonvertem és rá is tapostam, mert megszállta őt a démon.” A többiek közben azt kiabálták: más is így járhat, ha közbeavatkozik.

Még döbbenetesebb annak a családnak az esete, melyből az anya és lánya 20 éve belépett a szektába, míg az apa és fia kívül maradt és folytatta megszokott életét. Amikor az apa le akarta beszélni lányát a szektáról, az feldühödött és agyoncsapta a papát. Utána önként jelentkezett a rendőrségen ahol közölte: végeztem az apámmal, mert megszállta őt a démon.

Nem ezek a döbbenetes események vezettek oda, hogy az ügyészség pert készít elő a szekta ellen, melyet egy fizikatanár alapított több mint 25 éve Kínában. Alapgondolata az volt, hogy minden eszközzel küzdeni kell a Nagy Vörös Sárkány, vagyis a Kínát kormányzó kommunista párt ellen. Az alapító azt állítja:

“Jézus Krisztus újjászületett női alakban és Kínában él.”

Csakis ő ismeri a kilétét. Időközben az alapító az Egyesült Államokba távozott, ezért valószínűleg sohasem fog kiderülni, hogy létezett-e egyáltalán ez a nő? A szekta viszont létezik és Peking elhatározta, hogy fellép ellene.

Nemrég tanácskozást tartott a Tiltott Városban a kommunista párt belbiztonsági bizottsága, melynek élén az első számú vezető, Hszi Csinping áll. Itt döntés született arról, hogy keményen kell fellépni a vallási alapú terrorizmus ellen. A főcsapás iránya az iszlamista csoportok a Hszincsiang-Ujgur tartományban, de ide számítják a buddhista boncokat is, akik élő fáklyaként tiltakoznak és természetesen az olyan keresztény szektát, melyek olykor brutálisan “démonokat” öl.

A Mindenható Isten Egyháza így kemény csapásra számíthat, mert Kínában még emlékeznek arra, hogy egy parasztforradalom, melynek élén “Jézus újjászületett testvére” állt, milliókat mozgatott meg és a császár csapatai csak külföldi segítséggel tudták őket leverni a XIX. században.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez