Kínai jüant is elfogad a világ legnagyobb internetes fogadó irodája

Bet365 – Fogadás az év mind a 365 napján. Ez a brit cég neve, amely a legtöbb pénzt a kínai piacon csinálja, illegálisan. A brit cég, mely egyébként a Brit Munkáspárt egyik fő támogatója is, áthelyezi nemzetközi részlegét Gibraltárba.

 

 

 

 

 

Kínában mintegy 5500 milliárd forint nyereséget zsebelnek be azok a külföldi fogadó irodák, melyek számítanak a szerencse bűvöletében élő kínai polgárokra, akiknek egyébként tilos a szerencsejáték és a fogadás a világhálón.

Hogyha a fogadóiroda külföldön van, akkor a kínai hatóságok bottal üthetik a nyomát. Persze azért nem mindig. Csiangszu tartományban letartóztattak két embert, mert a Bet365-öt reklámozták. Csöcsiang tartományban két embert le is csuktak emiatt, de ez csak csepp a tengerben. A Bet365 óriási kínai nyelvű callcentert működtet. Itt éjjel-nappal lehet fogadásokat kötni, kínai nyelven és kínai jüanban is. A forgalom óriási. Az adóhivatal azt gyanítja, hogy valószínűleg nem vallanak be mindent a tulajdonosok. Biztonság kedvéért ezért is költözik a cég egy része Gibraltárba.

Mindenre lehet fogadni, de a legnépszerűbb a sportfogadás és ezen belül is a futball. Ez a cég szívéhez is közel áll, hiszen a Bet365 Stoke városában működik, a helyi első osztályú futballcsapat fő szponzora. A sportfogadás könnyen a korrupció melegágya lehet, amint az Szingapúrban kiderült.

Ott az internetes fogadóirodák még magyar futballmérkőzéseket is megvettek, hogy így kaszáljanak a piacon. Hála a kínai szerencsejátékosoknak a Bet365 virágzik Nagy-Britanniában. A két állam hatóságai már figyelik a működését, s hogyha megakadályozni nem is tudják az internetes fogadást, de szeretnének legalább a hasznon osztozni.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez