Bankár gyilkolt Hongkongban

Egy luxushotel lakosztályában gyilkolt meg két indonéz nőt egy állítólagos brit befektetési bankár, Hong Kong belvárosában.

 

 

 

Az egyik áldozat maradványait a 31. emeleti szoba erkélyén, egy bőröndben  találták meg, a másik lány pedig a szobában feküdt összevagdosva. A gyanísított Rurik Jutting meghallgatta a vádakat, nem tagadott semmit, sőt semmit nem kívánt felhozni a védelmére. Maga a gyanúsított hívta ki a rendőröket az élénk éjszakai életéről híres Wan Chai negyedben található hotelszobába. A helyszínre érkező rendőrök először az ágyon fekvő halott nőt vették észre, akit a vizsgálatok során egy helyi klub ismert lemezlovasaként azonosítottak.

Később találták meg a másik hullát, az erkélyen volt egy bőröndben, vágásokkal a nyakán. A halottkém jelentése alapján 5 nappal korábban ölhették meg. Paul Scanlon, a Bank of America hongkongi szóvívője elmondta, hogy dolgozott náluk egy Rurik Juttling nevű férfi, de nemrégiben otthagyta a céget. Nem kívántak további nyilatkozatokat tenni az üggyel kapcsolatban.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez