Füsttel gyógyítja gyermekét a szegény apa

Egy beteg gyermek édesapja Kínában kétségbeesésében füsttel próbálja meggyógyítani lányát, mivel a szegény család nem tudja kifizetni a csontvelő-transzplantációt.

 

 

 

 

 

Az Yunnan tartományban élő apa egy különös módszerrel próbálta kezelni hat éves lánya betegségét. Gyógynövényeket kezdett el égetni, s annak füstje fölé fektette a gyereket. A család már minden vagyonát a lány kezelésére fordította, miután tavaly anémiát (vérszegénység) diagnosztizáltak nála. A kórházi és gyógyszeres kezelések ellenére nem láttak javulást a gyermek állapotát illetően. Ekkor egy nagyobb kórházba vitték, ahol kiderült: csak a csontvelő-transzplantáció segíthet rajta.

Ez a kezelés azonban 300 ezer jüanba kerülne, ami óriási összeg egy vidéki család számára, akiknek jövedelme kevesebb mint 4 ezer jüan. Mivel ezt nem engedhetik meg maguknak, a család kénytelen volt saját kezébe venni a dolgokat.

Egy kórházi beteg ajánlására az apa úgy döntött füstterápiával, gyógynövények égetésével fogja meggyógyítani a lányt. Ennek hatásairól nincs információnk, csak remélni tudjuk, hogy javít a gyermek állapotán.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez