Nem tetszik a jordánoknak a szépségkirálynőjük

Tényleg ő lenne a legszebb nő Jordániában? Senki nem tudja, milyen zsüri kiáltotta ki annak. De az biztos: az ő, Zeina al Alami fejére tették fel a Miss Jordan 2014 koronáját. Ezt a héten jelentették be. De hogy mikor és hol volt a verseny, azt csak szeretnék tudni a jordánok.

De senki nem válaszol a kérdésre. És, jóllehet a szépség szubjektív kategória, sokan most azt mondják: állj! Ennyire azért mégsem. Rosszul fogadta Jordánia a hírt, sokan gondolják úgy, hogy abban az országban, amelynek valódi királynéja tényleg gyönyörű, a szépségkirálynő kifejezetten… khmmm… ronda. Méghozzá nagyon.

A Twitteren a #Miss_Jordan hashtagre érkezett a legtöbb hozzászólás kedd óta. Sokféle módon tréfálkoznak a kommentelők, de a lényeg az, hogy egyikük sem elégedett. Van, aki felháborodottan közli, hogy most minden külföldi barátja azt akarja tudni, tényleg olyan csúnyák-e a nők a hazájában. Sokan azt mondják: nem is tudták, hogy megválasztották Jordánia szépét, és a képeket látva örülnének, ha ez a boldog tudatlanság még mindig tartana – írja az albawaba portál.

A saját védelmében Miss Jordan 2014 azt mondta a helyi Roya televíziónak, hogy rémesen csalódott a honfitársaiban, főleg a hozzáállásukban, és azt szeretné, ha a bírálói mind tudnák, mennyi jót tett ő Jordániáért. Egy interjúban, az al Ghad Al Arabi tévén a 27 éves nő elismerte: azért jelentkezett a versenyre, mert “ez egy különleges élmény, és minden lány álma”.

Hogy a dolgok még rosszabbra forduljanak, kiderült, hogy már tavaly is ő nyerte el a címet! De hogy ki áll ennek az underground eseménynek a hátterében, amit szépségversenynek hívnak, senki nem tudja.

A győztes egyébként a turisztikai iparban dolgozik, és jótékonysági munkájáért többször is a “turizmus nagykövetének” nevezték ki Egyiptomban az albawaba szerint. Most is a Jordániával szomszédos országban van. De lehet, hogy belép a nemzetközi show bizniszbe, hisz most már másodszor is hivatalosan sztár lett – pikírtkednek a jordániaiak.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez