A gyilkos, akit hiába láttak

Olyan bűntény borzolja a kedélyeket Abu Dhabiban, amelynek az elkövetőjét nem lesz könnyű megtalálnia a rendőrségnek. Pedig több biztonsági kamera is készített felvételeket róla, és szemtanúk is vannak. Akik azt sem tudják, hogy férfi-e, vagy nő.

Agyonszúrtak egy 37 éves amerikai tanárnőt Abu Dhabiban, az egyik bevásárlóközpont mosdójában. A Gulf News értesülései szerint a szemtanúk azt vallották: vita tört ki valami miatt a Boutique Mall mellékhelyiségében, ezt követte a gyilkosság. Személyleírást azonban nem tudtak adni azok, akik látták a történteket. A támadón ugyanis nikáb volt, nem csak a testet, hanem az arcot is eltakaró öltözet, fekete, sátorszerű fátyol.

A rendőrség azt mondja: így még azt sem tudják, hogy férfi vagy nő volt-e a késelő. Akiről több biztonsági kamera is készített felvételeket, de azok sem visznek közelebb a kilétének megállapításához.

A meggyilkolt nőnek 11 éves ikrei vannak. Rájuk a rendőrök vigyáznak, amíg az elvált édesapa meg nem érkezik az Egyesült Államokból.

Fotó: Abu Dhabi rendőrség/Gulf News

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez