Szexrabszolgák a “Kalifátusban”

Egy pimasz jazidi lány bele mert nézni a szemembe – panaszkodik egy brit dzsihádista nő, aki nyilvánosházat vezet a “Kalifátus” területén. 11 olyan brit lányt és asszonyt azonosított a terrorelhárítás Nagy Britanniában, akik Irakban és Szíriában az ISIS soraiban vannak.

 

Nők a fegyveres harcban nem vehetnek részt a szokások szerint, de számos kisegítő feladatot láthatnak el. Például feleségek lehetnek a “Kalifátusban”. Az interneten már működik egy házasságközvetítő szolgálat, mely lányokat toboroz dzsihád harcosok számára Szíriába és Irakba. Persze nem mindenkinek jut feleség. A harcokban megfáradt fegyveresek a nyilvánosházat keresik fel, melyet brit állampolgárságú nők irányítanak. Kik elégítik ki a harcosokat ezekben a nyilvánosházakban? Szerencsétlen szexrabszolgák, akiket foglyul ejtettek a “kalifa” katonái. Kik ők? Mindenekelőtt jazidi lányokról van szó. Nekik két bűnük van az ISIS szemében: egyrészt nem arabok, hanem kurdok, másrészt pedig a jazidi szekta tagjai, akiket a fanatikus szunnita muzulmán harcosok eretnekség vádjával illetnek. A férfiakat közülük megölik, a nők és a gyerekek sorsa a rabszolgaság.

De hogy tudják ezt elfogadni, sőt képviselni Nagy-Britanniában felnőtt lányok és asszonyok? Úgy látszik, könnyen. A brit terrorelhárító szolgálat szerint több száz fiatal lány tervezi a szigetországban, hogy az Iszlám Államhoz csatlakozik. A többség végül nem meri rászánni magát, de jelölt az sok van. És igen sok közöttük a fanatikus. Egy fiatal lány például Hitler Adolf képe alá ezt írta: “én is kiirthatattam volna valamennyi zsidót Európában, de rátok hagytam ezt munkát, hogy végezzétek el helyettem!” Az a lány, aki ezt írta, már valószínűleg az ISIS katonái között van. Lehet, hogy éppen egy nyilvánosházat vezet, ahol a harcosokat szerencsétlen szexrabszolgák elégítik ki, akiknek az egyetlen bűnük az, hogy nem  szunnita muzulmán arabok.

(Photo:GettyImages)

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez