Kézzelfogható üzleti lehetőségekről Marokkóban

Marokkó, Casablanca – Szeptember 19-23 között rendezték meg Casablancában a Sistep-Midest nemzetközi alvállalkozói kiállítást és üzleti fórumot, amelyen a HITA szervezésében több magyar kis és középvállalat vett részt.

 A magyar vállalatok komoly üzleti tárgyalásokat folytattak marokkói cégekkel, ez is azt bizonyítja, hogy van még kihasználatlan lehetőség a két ország közötti együttműködésben. A rendezvényen részt vett a Marokkói-Magyar Üzleti tanács elnöke, Balogh Sándor és tanácsadója, Bethlen József, továbbá a Budapesti Kereskedelmi és Ipar Kamara MAGHREB szakmai osztályának elnöke, Szabó Helga.

A tárgyalássorozat következő állomása Budapesten lesz. A Budapesti Kereskedelmi és Ipar Kamarában az Észak-Afrikai Szakmai Osztály, a Magyar-Marokkói Üzleti Tanács és a Tunéziai-Magyar Üzleti Tanács 2012.november 7-én rendezi meg az  Africa Summit VII. – A MAGHREB reneszánsza elnevezésű nemzetközi konferenciát és az azt követő üzletember találkozót.

A SISTEP-MIDEST –en az Africa-Europe Challenge is bemutatkozott: Gál József, a szervezet képviselője tájékoztatta az érdeklődőket a Challenge céljairól: az európai és afrikai kulturális kapcsolatok erősítéséről, a gazdasági együttműködés élénkítéséről, a tervezett üzleti találkozókról, fórumokról.

Abdelaziz  Dahbi tárgyalás 

Balogh Síndor MMťT elnÂk ęs Szab- Andrís magyar konzul

Balogh Sándor MMÜT elnök és Szabó András magyar konzul

Errafai Dahbi ęs mi

Errafai, Dahbi és mi 

Szab- Helga BKIK MAGHREB elnÂk ęs Balogh Síndor MMťT elnÂk

Szabó Helga BKIK MAGHREB elnök és Balogh Sándor MMÜT elnök 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez