Ilyen volt ruha nélkül a 20 éves Madonna

A meztelen képek még jóval az énekesnő pop karrierje előtt készültek. A hibátlan testű Madonna vonakodás nélkül állt kamera elé.

fekete-fehér meztelen képsorozatot alapján vélhetően elég kevesen ismernék fel annak modelljét. Pedig a fotók napjaink egyik legkiemelkedőbb popsztárjáról, Madonnáról készültek. Igaz, a naptár épp 1979-et mutatott, Madonna Louise Veronica Ciccone, alias Madonna pedig mindössze 21 éves volt és New York-ban élt. Martin H.M. Schreiber éppen a Meztelenség fotográfiája című workshopon vett részt  egy ottani fotós iskolában, amikor felkérte Madonnát a fotózásra. Vélhetően a pár akkoriban épp együtt is járt, így Madonnának viszonylag könnyű dolga volt igazán megnyílni a kamera előtt.

A képeket egyébiránt a Playboy magazin idén publikálta és most hamarosan megjelennek Madonna második aktokat feldolgozó könyvében. Az énekesnő hibátlan alakja sokak szerint harminc év elteltével alig változott,  amiért igen keményen, még mai is megdolgozik. Az már más lapra tartozik, hogy ő maga mit is érez, ha ezeket a képeket végignézni.

 

(Visited 7 times, 4 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez