Tradicionális japán esküvő – meleg pároknak

A hagyományos japán esküvői szertartások mostantól minden nemzetiségű, nemű és szexuális irányultságú embernek elérhetők. Modern korba léptünk.

Miközben Japánban még nem legalizálták az azonos neműek házasságát, egyes tokiói kerületekben már elérhető olyan tanúsítvány, amely igazolja a  kapcsolatukat, és ez óriási áttörést jelent az LMBT közösség életében. Most új szolgáltatást is kínálnak az azonos nemű pároknak: hagyományos japán esküvői ceremóniát.

screen-shot-2016-01-24-at-8-41-05-pm1

A kínálatot úgy tervezték, hogy kiválóan alkalmas legyen nemcsak a helyi pároknak, hanem azoknak a tengeren túl élőknek is, akik Japánban akarják különlegessé tenni az esküvőjüket. A szolgáltatás jelenleg Kansai régióban érhető el, de tervezik, hogy az egész országra kiterjesztik. Négy egyedi csomag van: Nó, Macsija, Szamuráj és tradicionális japán esküvő.

1212

Minden csomag személyre szabott, és számos hagyományos japán esküvői elem van bennük. Az áruk 4500 dollártól indul (1,2 millió forint), és lehetőség van választani sokféle tradicionális ruhát, valamint kiegészítő szertartást is.

img_87907_6

Az oszakai cég egyébként azt mondja: a szolgáltatások elérhetők heteroszexuális pároknak is.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez