Alvó édesanyja ujjlenyomatával rendelt magának pokémonos játékokat a 6 éves kislány

Bethany Howell, az Egyesült Államokban, Little Rockban élő édesanya rendesen meglepődött, amikor elkezdtek záporozni a visszajelzések a sikeres vásárlásokról a telefonjára. Ő ugyanis nem rendelt semmit. Először hekkertámadásra gondolt, de aztán fény derült az igazságra.

A hatéves Ashlynd Howell profikat megszégyenítő eheti teljesítménye mosolyt csal mindenki arcára. A kislány ugyanis – amíg aludt édesanyja -, gondolt egyet, és a telefonján levő biztonsági kódot egy mozdulattal feloldotta: odaillesztette alvó édesanyja ujjlenyomatát a képernyőre. Így már szabad volt az út a webshopokba, ahonnan 250 dollár értékben rendelt magának pokémonos játékokat – számolt be róla az USA Today.

Az anya persze sokkot kapott, mikor észrevette, hogy mi történt, és egyből arra gondolt, hogy meghekkelték a telefonját, vagy esetleg a lánya rendelhetett “véletlenül”. Ezt hallva azonban Ashlynd büszkén előállt a magyarázattal: “Nem, Anya, én vásároltam!”

A 13 megrendelt termékből csak négyet tudtak visszaküldeni, így mindenképpen jól járt a kislány az ügyes trükkel, még ha szülei nem is értékelték annyira az akciót. Az eset jó példája annak, hogy a különböző applikációkon milyen egyszerű rendelést leadni, hiszen sok helyen nem kérnek már jelszót – így akár egy hatéves is lebonyolíthat egy nagyobb rendelést vagy tranzakciót, ha elég találékony.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez