Ötvenedszer is Középsuli

Duplán ünnepel a legnézettebb tiniknek szóló websorozat stábja. Nemcsak a második születésnapjához érkezett el a Középsuli sorozat áprilisban, de nemsokkal a tipegőkorba lépés után az ötvenedik epizódját is feltöltötte hivatalos YouTube csatornájára a műsort gyártó weboldal, a Középsuli.hu.

Ez Közép-Európa legnépszerűbb Középsulija – egy weboldal, három közösségi oldal, egy YouTube-csatorna, kétszázezer feliratkozó, hetvenmillió megtekintés és egy összetartó csapat. Azzal a céllal jött létre a Középsuli.hu tizenéveseknek szóló magazin két és fél évvel ezelőtt, hogy ennek a korosztálynak nyújtson megfelelő internetes képi és szöveges tartalmat legfőképpen tanulás, pályázatok, gazdaság, környezetvédelem, pszichológia és szórakozás, kikapcsolódás témákban.

Néhány hónappal később indult útjára a weboldal saját gyártású sorozata, a Középsuli, mely 16-17 éves diákoknak nyújtott lehetőséget, hogy a színészképzésben tanultakat a forgatásokon elmélyíthessék.

Még inkább beköltözve a fiatalok elektronikai eszközeibe egész hamar több százezer kamaszkorú diákot sikerült a sorozatnak elérnie, és figyelmüket megragadnia. Áprilisban már a második születésnapját ünnepelte Magyarország legnépszerűbb, tinédzsereknek szóló netsorozata.

A sorozat a weboldalon is megtalálható témáknak megfelelően a XXI. századi diákság mindennapjait vetíti le parodisztikus formában. Célja, hogy a tanulótársadalom örömeit, problémáit, tévhiteit és gondolatvilágát szórakoztatva, erősen szarkasztikusan, karakterisztikusan és humorosan mutassa be, egyfajta görbe tükröt tartva a tinédzsernézők elé.

Nemcsak Magyarországon hódít a brand, hanem a szomszédos országok magyarlakta területein is hatalmas a rajongótábor, de Kovács Robertina főszerkesztő azt is elárulta, hogy Európa más részeiről is kaptak már pozitív hangvételű üzeneteket.

„Egy nyereményjáték, rajzpályázat keretén belül egy Németországban élő tizenévest is vendégül láttunk egy forgatásunkon, aki egyenesen onnan utazott haza azért, hogy találkozhasson a sorozatszereplőkkel” – mondja a főszerkesztő.

Nemcsak a második születésnapját ünnepelte a Középsuli sorozat áprilisban, de nemsokkal a tipegőkorba lépés után az ötvenedik epizódját is feltöltötte hivatalos YouTube csatornájára a műsort gyártó weboldal, a Középsuli.hu. 

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez