Húsz év után elvitték a legendás las vegasi főnyereményt

Az MGM kaszinóban álló félkarú rablón már húsz éve nőt a jackpot összege, és már több mint húszmillió dollár volt, amikor most végre valaki megütötte.

A Lion’ Share nevű nyerőgép nem csak egy egyszerű nyerőgép, hanem az egyik leghíresebb félkarú rabló Las Vegasban, amelynek már külön kultusza van, és igazi legendává vált. Leginkább azért, mert húsz évvel munkába állítása óta soha senkinek nem sikerült megütnie rajta a Jackpotot, pedig sokan csak azért látogattak el az MGM-kaszinóba, hogy kipróbálják szerencséjüket a gépen.
A nyerőgép azonban ellenállt. Egészen péntekig, amikor egy New Hampshire-ből érkezett házaspár, Walter és Linda Misco szerencsejáték-történelmet írt, és elvitte a mostanra már 2.4 millió dollárra (több mint félmilliárd forint) nőtt főnyereményt – jelentette be vasárnap az MGM-kaszinó, a Twitter-oldalán. A férfi elmondta: amikor odavitte feleségét a géphez, és megmutatta neki, hogy megütötte a főnyereményt, a nő először nem is akarta elhinni, hogy tényleg azt látja, amit. “Majd olyat mondott, amit most nem ismételnék meg” – mondta mosolyogva a férfi.
A Lion’s Share az utolsó darab volt abból az ötven nyerőgépből, amelyet az MGM megnyitásakor helyeztek el a kaszinóban, a többit már “nyugdíjazták”, miután valaki elvitte a főnyereményt. Az utolsónak marad nyerőgép pedig az évek alatt legendássá vált, és nagyon sokan próbálkoztak meg vele. A kaszinó közlése szerint mint ötödik másodpercben valaki meghúzta a kart, és ötször annyit játszottak rajta, mint a többi gépen.
Most ez a gépet is elviszik a kaszinóból. Az MGM közlése szerint szó van arról, hogy a Misco -házaspárnak ajándékozzák.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez