Melanie Griffith leparancsolta a testéről Banderast

Az amerikai színésznő és hamarosan Antonio Banders exe, Melanie Griffith számára nem is olyan egyszerű ez a válás. No nem érzelmi csapásról van szó, hiszen a pár közös megegyezéssel döntött úgy, hogy ezentúl külön utakon járnak, hanem más okból.

Melanie a szerelem hevében még évekkel ezelőtt úgy döntött, hogy jobb karjába egy látványos szívvel keretezve beletetováltatja Antonio Banderas nevét. Ami azonba akkor időszerű volt, az mára aktualitását vesztette. S milyen a sajtó: amióta tudni, hogy a pár válik, Melanie alig talál olyan megjelent képet magáról, amely ne a jobb karján lévő tetoválást mutatná.

S így van ez azokkal a képekkel is, amelyek egy magazin számára készültek és a filmsztár új New York-i lakását mutatják be. Nincs közöttük olyan kép, amelyen a színésznőt ne az Antonio feliratú szívvel a karján muttatnák – még véletlenül sem a másik oldalról fotózva a szőke Melanie-t. Ilyenkor mi a teendő: tiltani kell.

Melanie Griffith utasította a sajtót: ezentúl vagy a másik oldalról fényképezik őt, vagy bevetik a Photoshop titkait és leradírozzák a karjáról ex-ét. S ez ugyis hamarosan a valóságban is megtörténik – adta hírül. Már megvan a lézersebész is, aki ezt azonnal megcsináltja, amint a színésznő időt tud szakítani erre a fontos műveletre. Addig pedig ,,Antonio MUST be Photoshopped out”…..

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez