China Smart Expo 2014

Hétfőn megnyílt a China Smart Expo 2014 elnevezésű rendezvény, amely Shandong tartományt mutatja be, s célja, hogy összehozza a hazai vállalkozásokat a kínai partnereikkel. Nemcsak magyarok érdeklődtek: buszokkal érkeztek többek között szerb, horvát és szlovén üzletemberek is.

 

 

 

 

 

“Egy olyan szemináriumot szerveztünk ma ide, amely a környező országok részére szól. Az a fő célunk, hogy Kínát közelebb hozzuk a környező országokhoz” – mondta Takács Zsolt. A CECZ Közép-európai Kft. ügyvezetője elmondta, nemcsak egy egyszerű kiállítás rendeztek, hiszen az ideérkezők olyan szolgáltatást keresnek, amely túllép azon, hogy csak névjegykártyát cseréljenek az üzletemberek.

“Kínából indíttatva egy Közép-európai kereskedelmi és logisztikai együttműködési övezet kialakítása történt meg. Ez a kínai kereskedelmi minisztérium által is regisztrált övezet – emelte ki Takács Zsolt.

A kiállításon rengeteg termék megtalálható volt, a sport- és kertészti eszközöktől kezdve, a masszázsfotelen át a napelemes rendszerekig. A China Smart Expo 2014 elnevezésű, 6 napos kiállítás, vásár és konferencia programsorozat a Budapest China Mart épületében zajlik, az érdeklődő üzleti partnerek közvetlenül vehetik fel a kapcsolatot jövendőbeli kínai partnereikkel.

A CECZ Közép-európai Kft. logisztikai és finanszírozási megoldásaival kiegészülve, a China Smart Expo egy komplett szolgáltatásrendszerrel kívánja segíteni a kínai lehetőségek iránt érdeklődő kelet-közép-európai kis- és középvállalkozásokat.

{youtube}eSFAN7mT4iA{/youtube}

(Visited 3 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez