A Sátán végzett Pistorius kedvesével!

Erről van meggyőződve Isaac Malaza tiszteletes, aki el is ment a bírósági tárgyalásra, hogy imádkozzon Oscar Pistoriusért! A bíróság előtt várakozott zöld-fehér ruhájában, de nem találkozhatott a gyilkossággal vádolt bajnokkal, mert testőrei gyorsan elcipelték Pistoriust.

A Sátán ölt Oscar kezével!- bizonygatta a tiszteletes, aki meg van győződve a bajnok ártatlanságáról. Mivel indokolja állítását? Oscar nem akart ekkora szívfájdalmat okozni sem a saját családjának sem pedig Reeva Steenkamp családjának!- állítja a tiszteletes. Szerinte sok férfi van, aki végez kedvesével, de ott sem ők az igazi gyilkosok, hanem maga a Sátán! Mindnyájukért, de főként Oscar Pistoriusért imádkozik a tiszteletes Pretoriában. Maga Pistorius is ártatlannak vallotta magát. Megismételte korábban hangoztatott álláspontját: tévedésből lőtt rá barátnőjére, Reeva Steenkampra Valentin napkor hajnalban. Azt hitte róla, hogy betörő- állította a paralimpiai bajnok.
Az ügyészség szerint viszont Oscar Pistorius előre megfontolt szándékkal ölt! Szép kedvese Valentin nap hajnalán közölte: kész, vége! Erre Pistorius dühbe gurult, veszekedni kezdtek. A lány bezárkózott a fürdőszobába. Pistorius fogta a pisztolyát, és az ajtón keresztül lőtt…
Reeva Steenkamp meghalt, és a bíróságnak kell eldöntenie, hogy vajon gyilkosság vagy véletlen emberölés történt. A bírónő, akinek erről egyedül kell döntenie, nem hibáztathatja a Sátánt, ahogy Isaac Malaza tiszteletes tette ezt Pistorius perében Pretoriában.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez