Sean Penn feleségül veszi dél-afrikai szerelmét

Még csak fél éve járnak együtt, de Charlize Theron és Sean Penn már össze akarnak házasodni – ebben több hírforrás is gyanúsan egyetért. Mint azt egy bennfentes a Life&Style magazinnak elárulta, az 53 éves színész hivatalosan ugyan még nem kérte meg barátnője kezét, de amennyiben így történne, az minden bizonnyal igent mondana.

A pár közben egy kellemes vacsorát költött el a malibui „Tra Di Noi” vendéglőben, hogy a nagy nap részleteit megbeszéljék – erre utal az is, hogy az édesanyák, Gerda (Charlize) és Eileen (Sean) is jelen voltak. „Biztos, hogy felkérnek egy esküvőszervezőt is, 200 fős esküvő lesz itt Malibu Beach-en. És mindez még ez év augusztusában!” – vélte tudni az informátor. Állítólag Sean esküvői tanúja zenész testvére lesz, Charlize pedig édesanyját kérte fel tanúskodni.

Sokakban felmerül azonban a kérdés: ilyen rövid ismeretség után vajon jól sülhet el egy gyors házasság? Charlize-nak ez lesz az első esküvője, választottjának azonban már nagyobb gyakorlata van e téren. Első házassága Madonnával három és fél évig tartott. Következő felesége Robin Wright volt – 14 éven keresztül.

Jóllehet a mostani esküvő kicsit elsietettnek tűnhet, kettejüket szemmel láthatóan egymásnak teremtették. Nemrég már össze is költöztek, és Sean nagyon jól kijön Charlize 3 éves örökbe fogadott kisfiával, Jacksonnal. Penn barátai csodálják, milyen felszabadult lett, mióta e kapcsolatban él. “Azelőtt sokszor őrülten viselkedett, de legalábbis morózus volt – most pedig rengeteget nevet, mosolyog” – mesélik ismerősei.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez