A részeg Pistoriust kidobták egy diszkóból

Tökrészeg volt a műlábas csodafutó, akit barátnőjének meggyilkolásával vádolnak Dél-Afrikában. Egy diszkóban összeszólalkozott másokkal, és úgy viselkedett, hogy végül kidobták. Pistorius perében augusztus elején hirdet ítéletet a bíróság.

25 év börtönt kaphat, ha a bírónő elfogadja az ügyész álláspontját, aki szerint Oscar Pistorius előre megfontolt szándékkal lőtte le szép barátnőjét, Reeva Steenkampot tavaly Valentin napján. A paralimpiai bajnok nem tagadja, hogy az ő lövései végeztek a lánnyal, de azt állítja: tévedésből lőtt! Azt hitte, hogy betörő garázdálkodik a házban, Pretoriában. Pistorius a per óta nem nyilatkozik, de a Facebookon és Twitteren rendszeresen írogat.

A szerelem a megváltás!- közölte legutóbb. Majd képeket tett fel, melyek azt mutatták: Pistorius támogatta azokat a gyerekeket, akik hozzá hasonlóan elveszítették valamelyik végtagjukat. A műlábas futóbajnok több aranyérmet szerzett a paralimpiai játékokon és az olimpián is elindult a dél-afrikai váltó tagjaként. A Valentin napi tragédia után a sport pályafutása végetért. Megpróbálta ugyan újrakezdeni, de kiderült: nincs olyan idegállapotban, hogy versenyezni tudjon. A bíróság ráadásul korlátozta külföldi utazási lehetőségeit. Oscar Pistorius perében első fokon, augusztus hetedikén hirdet ítéletet egy fekete bírónő Dél-Afrikában.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez