Venezuelát sem kíméli a South Park

Úgy tűnik, hogy Venezuelára mostanában tényleg nagyon rájár a rúd. A legutóbb például a nagy népszerűségnek örvendő szatirikus rajzfilm-sorozat, a South Park vette célba a bolivári államot.

A sorozat tízedik évadjának kilencedik epizódjában a South Park-i általános iskola igazgatója bemutatja a gyerekeknek az intézmény takarítóját, Mr. Venezuelát, egy, a latin bevándorló sztereotípiáját megtestesítő férfit. Beszédében az igazgató elmondja a gyerekeknek, hogy Mr. Venezuela dolga, hogy eltakarítsa mások mocskát, amennyiben egy vicces pofa oda piszkít, ahova nem kell. Az igazgató arra is kitér, hogy Venezuela élete rendkívül nyomasztó, a személyét sújtó megpróbáltatások miatt.

A South Park archívumok tanúsága szerint Mr. Venezuela az iskola takarítójából, később az iskolabusz sofőrjévé avanzsál a korábbi buszvezető, Ms. Crabtree halála után. Venezueláról annyit lehet tudni, hogy korábban a Tolerancia Múzeumában volt takarító, ahol, mivel munka közben elaludt, a látogatók hajlamosak voltak összekeverni a latin bevándorló alakját formázó viasz szobrokkal.

A jellemzően bajszos Mr Venezuela felmosóronggyal és vödörrel felfegyverkezve jelenik meg a képernyőn, ha minden igaz, hat dollárt keres óránként, és ez idáig a sorozat egyetlen epizódjában szólalt meg. (Fotó: Youtube)

https://www.youtube.com/watch?v=FH6pVAUe3Pc

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez