Kim Cattrall: A szex és New York sztárja a végzet asszonyának szerepéről és hűséges macskájáról

Ezt gondolta a Szex és New York ma 58 éves főszereplője, aki örül, hogy mégis elvállalta a szerepet, mely világsikert hozott számára. Kim Cattrall most mutatja be új hatrészes sorozatát a Sky Arts televízióban.

Sensitive Skin (érzékeny bőr) – ez a sorozat címe, és ennek kapcsán nyilatkozott az Angliában született, de Kanadában élő színésznő a Guardian című lapnak. Imádja Nagy-Britanniát, ahol született hiszen Liverpoolban látta meg a napvilágot. Ma is rendszeresen felkeresi szülővárosát kedvenc macskájával. Kobi Cat már 17 éves, de nagy világutazó. Saját útlevele van, és mindenütt ott van, ahova Kim Cattrallt meghívják. A művésznő derűsen vállalja azt, hogy nincsen gyereke, bár nem így tervezte az életét, de nem sajnálja, hogy így alakult. Kim Cattrall első számú otthona ma Kanadában van, a Vancouver szigeten. Onnan indul Hollywoodba vagy épp Liverpoolba, esetleg New Yorkba.
Amikor felkérték a femme fatale (a végzet asszonya szerepre) a Szex és New York sorozatban, elképedt, mert már elmúlt negyven. Azóta rájött, hogy most már ötvenen is túl van az a határ, amikor egy nő még hódítani tud. Kim Cattrall ma 58 éves, és a figyelmét megosztja a színház, a film és a televíziós sorozat között. Mindegyik más kihívást jelent Kim Cattrallnek, aki a világon mindenütt jól érzi magát ahol vele lehet 17 éves macskája, Kobi Cat.

Fotó: Europress Getty Images

(Visited 3 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez