7 ok, hogy ne vegyél el indiai nőt

Indiában az 1,2 milliárd emberből 48,2% a nő. Az indiai nők egészen kivételesek, de mi felsoroljuk azt a 7 okot, ami miatt nem érdemes elvenned őket. Persze, mindezt az irónia jegyében.

1. Gyönyörű

15675213355_84b4f58fec_o

Igen, úgy, ahogy mondom. Sötét bőr, gyönyörű haj. Éppen ezért mindig, mindig szebb lesz nálad. Ezt ne felejtsd el! Próbálhatsz méltó lenni hozzá, de felesleges. Mellette csakis másodhegedűs lehetsz.

2. Túl színes

indian-clothing-354047_640

És ez nem csak annyit jelent, hogy szereti a színes ünnepeket, vagy a színes holmikat. Mindent imád, ami színes. Élete során soha nem fogja abbahagyni a színek hajszolását. Az öltözékében, az otthonában, az életében. Színek mindenhol. Bevállalod?

3. Imádja a családját

Aki feleségül vesz egy indiai nőt, az a családját is elveszi. Miközben a hagyomány azt diktálja, hogy elhagyja a családot, mert hozzád ment, ez nem jelenti azt, hogy maga mögött is hagyja őket. A család az élet számára. Ne hidd, hogy a házasság után minden csak kettőtökről fog szólni. Nem, nem. A családjáról.

4. Mindig erősebb lesz nálad

Ezt persze nem a szó fizikai értelmében értem. Átvitt értelemben mindig a nő erősebb a férfinál. Ha az indiai nőket  nézzük, nekik életük minden perce harccal telik. Harcolnak a hímsoviniszta társadalom elnyomása ellen, harcolnak a beszólásokkal, ugratásokkal a tömegközlekedési eszközökön, és azért is, mert mindenki azt hiszi, hogy borzalmas sofőrök, csak azért, mert nők. Nos, ezek azok a dolgok, amelyek erőssé tesznek egy indiai nőt. Nehéz lesz vele vitatkozni.

3374960495_44dbb942cb

5. Független

A modern indiai nő sokkal képzettebb, többet látott, olvasottabb, mint a mondjuk 30 évvel ezelőtti. Ne várd, hogy a gyönyörű indiai menyecske majd otthon marad, főz és mos rád, míg te kártyázol.

6. Lefoglalja a karrierépítés

Egy indiai nő valószínűleg ugyanúgy karrierista, és pénzt keres, mint te. Az sem meglepő, ha többet ér el nálad. De ettől ne érezd rosszul magad.

7. Szenvedélyes

indian-woman-900x400

Miután az indiai nő napi szinten romantikus indiai drámákon nőtt fel, túlságosan sokat kér nap mint nap a szenvedélyből. Ilyen elvárásnak nehéz lehet megfelelni, hacsak nem úgy éljük életünket, mint egy tipikus szappanoperahős.

Hát ilyen okokból nem érdemes elvenni az indiai nőket. Vagy éppen ellenkezőleg: nagyon is érdemes. A fenti rövid összefoglaló nem arra szolgált, hogy elrettentsük, hanem hogy bemutassuk az indiai nők sajátos, modern értékeit. Szóval mindenki nyugodtan udvaroljon indiai nőnek. Csak aztán ne mondja, hogy mi nem figyelmeztettük.

(Visited 39 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez