Aranyárban a Silent Hill

Kezdjük először a tragédiával: nemrég kiderült, hogy valóban leállították a Silent Hill legújabb részének fejlesztését, így a gyerekkorunk óta félelemben és izgalomban tartó játéksorozat mégsem kapja meg ígéretesnek tűnő folytatását.

Amennyiben a ’90-es évek végén játszott számítógépen, úgy bizonyára tudja mi az a Silent Hill vagy esetleg látta a végtelenül kiábrándító filmadaptációt. A lényeg, hogy a játékipar egyik legmeghatározóbb horror játékáról van szó, amely nemrég kapott egy játszható teasert.

Ez az iszonyatosan hangulatos, ijesztő és realisztikus előzetes tartotta lázban a játékosakat, ám most, hogy leállították a fejlesztést, magát a demót is eltüntették. Ezáltal csak azoknak van meg, akik korábban letöltötték. Gondolhatnánk, hogy nem nagy ügy a dolog, hiszen csak egy rövid, egy helyszínből álló demóról van szó egy el nem készült játékhoz.

Természetesen nem ez a helyzet. Egy PlayStation 4 nagyjából 300-500 dollárba kerül az amerikai boltokban. Azonban például az ebayen felbukkantak az olyan, akár 1500 dolláros játékgépek, amelyekre telepítve van az amúgy elveszett demó. Bár az 1500 dollár elég ritka ár érte, ezer dolláros ajánlatból már jóval többet találni.

Érdemes végignézni.

Fotó: Deviantart

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez