Ingyen pornó a moszkvai metrón

Téved, aki unalmasnak tartja a városi tömegközlekedést. Kellemes meglepetéseket is tartogathatnak a járművek. Ezúttal a férfiaknak volt jó Moszkvában.

Hogy ne teljen haszontalanul a hosszú metrózás az orosz fővárosban, sokan csatlakoztak az ingyen WiFi hálózathoz. A belépés gomb megnyomása után azonban nem az következett, amire számítottak. Pornóképek jelentek meg az utasok különböző kütyüjein a kezdőoldal helyett.

Az eset Moszkva második leghosszabb vonalán, az észak-déli irányú Szerpuhovszko-Tyimirjazevszkaján több ezer utast érintett. A hírről legelőször a lifenews.ru hírportál számolt be, mondván: hekkertámadás érte a metrót.

Valójában azonban véletlen hiba történhetett – árulta el a MakszimTyelekom szolgáltató sajtószóvivője, Ilja Grabovszkij a Rosszijszkaja Gazeta állami napilapnak. Szerinte saját, hasonló című hálózatát oszthatta meg valaki véletlenül, és a figyelmetlen utasok ahhoz csatlakoztak a vmet.ro helyett. Az esetleges hekkertámadásról szóló mendemondát határozottan visszautasította.

Nem ez volt az első ilyen eset a moszkvai metróban – emlékeztetett a lenta.ru hírportál. Áprilisban hasonló dolog miatt tett panaszt egy nő. Szintén ezen a vonalon, szintén a belépés gomb megnyomása után pornókép jelent meg neki is az okostelefonján.

Kép: Europress/AFP

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez