Jennifer Lopez kicsapta a biztosítékot Marokkóban

A marokkóiak továbbra sem tudják kiheverni a díva fergeteges koncertjét, amit a Mawazine Fesztiválon adott elő. Az énekesnő és táncosainak túlfűtött előadása ugyanis sokakat megbotránkoztatott a konzervatív országban.

Túlságosan is szexi volt Jennifer Lopez koncertje Marokkóban, amit az állami TV élőben közvetített. Sokak szerint az amerikai énekesnő mélyen megsértette a marokkóiakat és előadásában nem volt tekintettel a helyi szokásokra, kultúrára és nem utolsó sorban a vallási előírásokra. Több oktatási csoport is felemelte a szavát a koncert ellen, amit a helyszínen több mint 200 ezren néztek végig. Az oktatási csoportok szerint J-Lo „felbolydította az egész országot” és „megsértette a nők becsületét” azáltal, hogy ő és táncosai túlságosan is sexi ruhákban léptek fel, a koreográfiát pedig szexuálisan túlfűtöttnek találták.

664969388001_4280925627001_8078877-20150607-103044-VIDEO-STILL

A koncert óta a marokkói média hatóság is vizsgálatot rendelt el és jelezte, hogy a jogi lépéseket szeretne tenni a felelősök ellen. Sok viszont a marokkói kommunikációs miniszter fejét követelik, aki azonban jelezte, hogy a felelősség a TV csatornáké, amelyek élőben és cenzúrázatlanul adták le a műsort. Mindenesetre jelenleg úgy tűnik, hogy a valakinek felelnie kell a helyi viszonyok szerint „botrányosan” sikeredett koncert miatt és nincs kizárva, hogy az énekesnőt és a koncert szervezői ellen is bírósági eljárást indítanak. Legrosszabb esetben pedig akár két év börtönbüntetést is kirohantnak rájuk, hogy bűnösnek találják őket.

(Visited 3 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez