Így alázták Twitteren A szürke ötven árnyalata íróját

Híres emberek rendszeresen csinálnak úgynevezett Q&A eseményeket például a Twitteren. Ilyenkor a rajongók kérdezhetnek és egy adott időszakon belül válaszol kedvenc sztárjuk. Általában elég nagy felhajtás van az ilyenek körül, az emberek imádják, ha ilyen testközeli (billentyűzetközeli?) élményben lehet részük hírességekkel. E.L. James esetében kissé máshogy alakultak a dolgok.

A szürke ötven árnyalata című könyv szerzője már a megjelenés óta rengeteg kritikát kapott története miatt. Erre tett még egy lapáttal a film, mely sokak szerint romantikusnak állítja be az egyébként erőszakos és bántalmazó kapcsolatot.
A Buzzfeed jóvoltából pedig megmutatunk néhány nagyon eltalált kérdést:
1, Melyik a kedvenc árnyalatod az ötvenből? Van rá esély, hogy a jövőben újabb árnyalatokkal gazdagodunk? (Jack Howard)
2, Mégis hogyan lehetséges, hogy Ana egyetemi diplomát kapott laptop és e-mail cím nélkül a XXI. században? (Marianne Hassle)
3, Van olyan szó (safe word – ha nem akarjuk folytatni az aktust) amit használhatunk, hogy abbahagyd az ilyen történetek írását? (Amanda)
4, Mit utálsz jobban, a nőket vagy az angol nyelvet? (Ian Robinson)
5, Szokott lenni lelkiismeret furdalásod, hogy ennyi pénzt kerestél a szexuális bántalmazás romantikus regényként való álcázásából? (Margarita Atwood)
6, Azért van rendben, hogy Christian követi, korlátozza, fenyegeti és manipulálja Anát mert jól néz ki vagy azért is, mert gazdag? (50 Shades is abuse)
7, Az történt, hogy megnézted Bella és Edward történetét, majd arra gondoltál: “hmm, kéne még egy kis bántalmazás”? (R_chelCh_rtl_nD_iley)
8, A szürke ötven árnyalata sikerei után gondoltál már arra, hogy megírod valaki olyan szemszögéből is a történetet, aki tud rendesen írni? (Andrew Vestal)
9, Szükségem lenne néhány tanácsra, hogy romantikusabb legyek. Rakjak egy GPS-követőt a telefonjába és fenyegessem meg, ha megpróbál elmenni? (Liam Dryden)
+1, Bárki is az, aki kitalálta, hogy legyen #AskELJames, még soha életében nem találkozott a Twitterrel. (Summer Heacock)
Az eredeti cikket itt találják.

Fotó: Europress AFP Images

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez