Bolívia és Jamaica emlékezik meg nemzeti ünnepéről, a LATIMO köszönti a két országot

Augusztus 6. egyszerre két latin-amerikai ország, Jamaica és Bolívia nemzeti ünnepe. Mivel egyik ország esetében sem léteznek rezidens diplomáciai képviseletek a másik fővárosában, az évforduló alkalmából a LATIMO a kapcsolatokat ápoló tiszteletbeli konzulokat köszöntötte.

 

 

Bolívia, a nagy latin-amerikai felszabadítóról, a Simon Bolivar-ról elnevezett dél-amerikai ország 1825-ben lett önálló, míg Jamaica a Nyugat-Indiai Szövetségből  1962-ben kilépve vált szuverén állammá.

 

A nemzeti ünnepeken a LATIMO Bartos Miklós Andrés Esteban-t, hazánk La Paz-i tiszteletbeli konzulját, valamint Bakon Lászlót, Magyarország kingstoni tiszteletbeli konzulját köszöntötte.

 

Honorable Señor

Bartos Miklós Andrés Esteban

Cónsul Honorario

 

La Paz

 

Estimado Señor Cónsul,

 

En el día de la celebración de la proclamación de la independencia de Bolivia, la asociación  LATIMO envía sus sinceras felicitaciones y los mejores deseos a Usted, al pueblo boliviano, así como a todos los húngaros que viven en Bolivia.

 

Deseándole felices fiestas patrias LATIMO de nuevo le desea muchos éxitos en su trabajo de gran responsabilidad y de especial importancia para ambos países.

 

Con los distinguidos saludos de

 

Sándor Balogh – Presidente

Tamás Tóth  – Secretario General

Zsuzsanna Kaszab – Miembro del Directorio

 

………………………………………………………………………………………………

images

Bakon László

Tiszteletbeli Konzul

Kingston

 

Tisztelt Konzul Úr,

 

Jamaica függetlenségének újabb évfordulóján a LATIMO  ismét baráti jókívánságait küldi Önöknek, választott hazájának, egyben a Jamaicában élő valamennyi magyarnak.

 

Tisztelettel

 

Balogh Sándor – elnök

Tóth Tamás – főtitkár

Kaszab Zsuzsanna – vezetőségi tag

 

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez