Khalaf Al Habtoor elnök szíves figyelmébe

Kedves Elnök Úr,                                                                                           Budapest, 2015. szeptember 5.

Kedves barátom,

 

Engedje meg, hogy ezúton fejezzem ki személyes gratulációmat,  mivel  mint “Legjobb Arab Turizmus befektető” elnyerte az Arab Média és Turizmus Centrum díját,. Egyben fogadja  az Magyar Afrika Társaság és a Magyar Kereskedelmi és Kulturális Központ munkatársainak jókívánságait és elismerését is.

Büszkeséggel tölt el, hogy legutóbb nemzeti ünnepünkön,  március 15-én közösen avattuk fel a Magyar Kereskedelmi és Kulturális Központot Dubaiban. Igazán fontos esemény volt mind barátságunk, mind közös együttműködésünk szempontjából.

Meggyőződésem szerint  az Ön befektetései és üzleti tevékenységei komolyan hozzájárulnak Dubai és a környező régió fejlődéséhez, és hatással  vannak  olyan távoli helyek fejlődésére is, mint például Budapest.

Remélem együttműködésünk a jövőben is   gördülékeny lesz. Ezúton kívánok  Önnek  jó egészséget, hosszú életet és számtalan személyes és szakmai sikereket .

 

Balogh Sándor

Elnök

Magyar Afrika Társaság

Magyar Kereskedelmi és Kulturális Központ

(Visited 6 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez