Beszámol a találkáról a szeretője feleségének

Sok szerető meséli, hogy a férfi nem is a szex, hanem a meghitt beszélgetések, a megértés hiánya miatt jár hozzá. Viszont a szeretőkben sem lehet már feltétlenül megbízni – derül ki egy oroszországi esetből.

Felesége két hónapja hagyta el a 27 éves moszkvai Szergejt. A házasság egy másik nő miatt romlott meg, akivel Szergej az interneten elegyedett csevegésbe. Egyszer csak az a másik barna felajánlotta: „Találkozzunk. Autóval érted megyek. Előtte menj be a patikába.” Bár az egyértelmű ajánlatot Szergej először elfogadta, végül a randiból nem lett semmi. Felesége viszont megtudta a dolgot: a teljes beszélgetést elküldte neki a másik nő.

A barnahajú, harmincas nő Kátya néven magyarázta el a Komszomolszkaja Pravdának, miért csinál ilyet. Nem ez volt ugyanis az első alkalom, már több mint tíz feleségnek küldött konkrét szex-videót a hites urával a főszerepben.

„Látom, ahogy cseléddé válnak a nők és a férjeik a lábukat is beléjük törlik! Magabiztos nőként szörnyű látnom, mennyire nem értékeli magát a szebbik nem. A fickók jobbra-balra félrelépnek, és senki nem bünteti meg őket. Úgy döntöttem, változtatok ezen.”
Az újságírónak azt is elmondta, hogy két éve űzi a sajátos erkölcsi leckéztetést. A küldemény postázása után hosszan társalog a feleségekkel, akik közül többen is a saját lábukra álltak és kivirultak a sokk után.

Anna Hnikina pszichológus szerint Kátya önbíráskodását valamilyen paranoia vagy személyes trauma motiválhatja. Akcióival valószínűleg idővel le fog állni, hacsak nem pszichopata. Ugyanakkor az is igaz, hogy irreális félelmeik miatt a nők sokmindent képesek eltűrni a férfiaktól. Különösen jellemző ez a nyugatinál jóval patriarchálisabb orosz társadalomra. Az orosz belügyminisztérium legutóbbi adatai szerint évente 10.000-14.000 nő hal meg családon belüli erőszak miatt az országban.

(Visited 64 times, 2 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez