Elmegyógyintézetbe zárták, mert nem hitték el, hogy BMW-t vezet

Kamilah Brock 32 éves banki dolgozó, akinek történetesen egy BMW típusú autója van. A rendőrök azonban nem hitték el neki, hogy övé a szóban forgó kocsi. Olyannyira abszurdnak tartották a dolgot, hogy nyolc napra egy elmegyógyintézetbe zárták. Ja, Brock afro-amerikai.

Éppen New York utcáin autózott, amikor egy piros lámpánál mellé húzódott egy járőr, és azt kérte rajta számon, hogy miért nincsenek a kezei a kormányon. Brock elmondta, hogy mivel álló helyzetben volt az autó, ő úgy döntött, a zöld jelzésig táncol egy kicsit.

A járőr azonnal bevitte az őrsre, ahol több órát kellett eltöltenie, mielőtt elengedték – anélkül, hogy bármivel megvádolták volna. Azt még azért elmondták, hogy másnap veheti fel autóját.

Brock így is tett, azonban ahogy megemlítette, hogy egy 2003-as 325Cl típusú BMW-ért jött, az intézkedő rendőrök hitetlenkedni kezdtek. Ami önmagában is végtelenül felháborító lenne, azonban Brock nem úszta meg ennyivel.

Először azt mondták: ahhoz, hogy átadhassák a kocsiját, először meg kell bilincselniük, majd megjelentek a mentősök, akik azzal hitegették, hogy egy mentőautóval viszik a BMW-hez. Brock semmit sem értett, de nem tudott mit tenni az intézkedés ellen.

Egy harlemi kórházba vitték, ahol nyolc napon keresztül tartották bent, érkezésekor levetkőztették és Lithumyhmal és egyéb komoly nyugtatókkal tömték tele. Az ott dolgozók arra akarták rávenni, hogy „vallja be”: nem is az övé a BMW, nem egy bankban dolgozik, és Barack Obama nem követi őt Twitteren. Felesleges megemlíteni, hogy mindhárom információ igaz.

Brock úgy döntött, perelni fog, ugyanis véleménye szerint az eset nem történhetett volna meg, ha fehér volna.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez