Csak néhány tehén menekült meg a tömegszerencsétlenségből

A teheneket szállító hajó röviddel azután borult fel, hogy elhagyta a Vila do Conde kikötőt az északkelet-brazil Barcarena helyhatóságban. A hajót üzemeltető Williams Shipping Agents hajózási vállalat szerint ötezer állat volt a hajón. A szerencsétlenségnek nem voltak emberi áldozatai.

Több ezer szarvasmarha fulladt a tengerbe, amikor felborult az állatokat szállító hajó a brazil partoknál – közölte a brazil húsfeldolgozó vállalat, a Minerva SA, az állatok tulajdonosa helyi idő szerint kedden.

A cég közlése szerint a teheneket szállító hajó röviddel azután borult fel, hogy elhagyta a Vila do Conde kikötőt az északkelet-brazil Barcarena helyhatóságban. A hajót üzemeltető Williams Shipping Agents hajózási vállalat szerint ötezer állat volt a hajón. A szerencsétlenségnek nem voltak emberi áldozatai.

A balesetről a helyi G1 internetes hírportál által közzétett képek tanúsága szerint néhány marhának sikerült elmenekülnie a felborult hajóról, de a többi jószág valószínűleg a hajótestben rekedt.

Kép: Wikipedia

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez