Csodálatos videó egy brutális dugóról

Gyönyörű drónfelvétel készült egy döbbenetes óriásdugóról Kínában.

Ha valaha is ragadt már egy dugóban, akkor itt az ideje, hogy átértékelje érzéseit ezzel kapcsolatban. A múlt héten csodálatos légifelvételek mutatták be, hogy hogy néz ki, mikor több millió autó tölti meg az utakat, mikor mindenki hazaigyekszik az egy hetes nemzeti ünnep után Kínában. Autók amerre a szem ellát, egy forgalmi dugó, amit nehéz elhinni, ha nem látjuk. A videó az alábbi képre kattintva érhető el a Facebookon.

79

A drónfelvételeket Peking közelében készítették, a G4-es Peking-Hongkong-Makaó autópályán, amikor több millió hazafelé tartó autó rekedt az utakon. Persze ilyenkor nem csak az utak, de a vonatok is zsúfolásig megteltek, csakúgy, ahogy a repterek.

136

A torlódást persze nem csak a hazafelé tartó tömeg okozta, de a tartós sűrű köd miatt több autópályát lezártak Észak-Kínában. A köd problémája egyébként gyakran megnehezíti a közlekedést az országban.

68

A kínai állami forgalmi hivatal szerint a nemzet csaknem fele 1,63 milliárd ember utazik el valahová október 1. és 7. között a nemzeti ünnep alatt.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez